”Mitt första 123” – ett lekfullt möte med talens värld!

123_jenter-spiller_400pixGenom ”Mitt första 123” får barnet grundläggande erfarenheter av tal och räkning, och den naturliga nyfikenheten på talens värld stimuleras. ”Mitt första 123” är ett bra hjälpmedel för dig som vill inspirera barnet till att tycka om tal och räkning. Genom böckerna om de olika talen och aktivitetspaketen vill vi ge dig idéer till hur du kan göra ditt barn medvetet om talen och den roll som matematiken spelar för vår vardag.

velkomstgaven_sweMITT FÖRSTA 123 BESTÅR AV:

  • 15 jättefina böcker
  • En box med 1-2-3-spel
  • En CD med räknesånger
  • En vuxenvägledning

ROLIGA BERÄTTELSER

Huvudpersonerna – Lina,Tom och Numbert – tar med sig barnet på magiska sifferresor till havets botten, strumptrollens värld, tillbaka till riddartiden och många andra ställen!

Läs mer

tellefanten

knotteneMER ÄN BARA SIFFROR

I varje bok ligger tonvikten på ämnen som stöder barnens sifferförståelse och matematiska utveckling.

Läs mer

STARTPAKETET

Gå med i ”Mitt första 123” nu och du får en välkomstgåva värd 438:- HELT UTAN KOSTNAD. Du betalar bara 59 kr för portot. Det första paketet innehåller 1-boken, en box med 1-2-3-spel, föräldravägledningen ”Skoj med siffror” och En CD med räknesånger.

Läs mer om startpaketet

Barn_post_200pixHUR SÄLJS OCH LEVERERAS BÖCKERNA?

Gobokens Förskola erbjuder ”Mitt första 123” genom erbjudande per post, via telefon eller Internet. Du betalar bara porto för välkomstpaketet och sedan får du ett nytt bokpaket i brevlådan ungefär en gång i månaden. Fakturan bifogas böckerna.

Om du inte vill betala så ofta, kan du välja att betala in ett större belopp och sedan dras beloppet för varje paket av från det beloppet. I så fall kommer det att stå kr 0,00 till betalning på varje faktura tills du har tagit emot böcker för mer än det som du har betalat in.

Sandviks Förlag erbjuder föräldravägledning genom Babyvärlden.se, och rätt bok till rätt tillfälle genom Goboken.se och Twinsy.se.

Med andra ord – vi hjälper föräldrar och barn att utvecklas tillsammans. Sandviks – Enriching young minds.

Sandviks Förlag AB,  c/o Online i Lund, Skiffervägen 10, 224 78 Lund

Telefon 040-660 68 00 | Skicka e-post | Kontakta kundservice